Spektakelman Cools plant terugkeer

Dit jaar hebben we Glenn Cools nog niet in actie gezien. Zowel bij de Belgische seizoensopener, als ook bij de aftrap van het Nederlandse kampioenschap ontbrak Cools. Enerzijds vanwege de aankoop van een nieuwe woning, maar anderzijds ook vanwege de rallycross activiteiten van zoon en dochter Cools.

Toch liet spektakelman Cools ons weten dat het terug begint te kriebelen en er inmiddels vlijtig gesleuteld wordt om de ex Roland Myny Volvo klaar te stomen voor een terugkeer. Wanneer dat precies gaat zijn is momenteel nog moeilijk te plannen, maar Cools kijkt er alvast naar uit om zich weer te meten met Bex en co.

We hebben met het team samen gezeten en we willen toch spoedig terugkeren op de grid. Wij zijn de auto helemaal aan het strippen. Daarnaast hebben we motor, achteras, vering en versnellingsbak voor een check-up weg gebracht. Het is even afwachten wanneer ik terug aan de start kan verschijnen. Een en ander heeft natuurlijk ook te maken met budget. Als piloot ben ik gekend als snelle spektakelman en dit wil ik iedereen terug laten zien! Drive it like you stole it!”

Back to top button
error: Content is protected !!