Kristof Bex: “Den ouwe kan het nog zunne”

Op de Duitse Ewald-Pauli-ring in Schlüchtern werd vandaag al de tweede ronde van het Duitse rallycross kampioenschap afgewerkt. Zoals we reeds eerder berichtten was het Kristof Bex die met de zege aan de haal ging, voor zijn maat Yorick Maeyninckx. Wij spraken kort met winnaar Bex.

Ik kwam als tweede weg bij de start en ik kon achter de leidende Bart Bel aansluiten, met Yorick vlak achter me aan. Ik kon Bart (Bel) inhalen met het spelen van de joker. Toen kwam ik aan kop en toen was het ronde na ronde vlammen! Uiteindelijk kon ik een mooie voorsprong uitbouwen, waarbij ik vermoed dat Yorick nog rond is gegaan want hij volgde op een behoorlijke achterstand. Wat een geweldig weekend was dit! Het is een heel mooi circuit en wij zijn ontzettend warm ontvangen bij onze Duitse vrienden. Dat ik hier dan uiteindelijk nog kan winnen is heerlijk. Den ouwe kan nog gas geven zunne.

Foto met dank aan Ralf Hofacker/DRX/TypeS

Back to top button
error: Content is protected !!