Patrick O’Donovan droomt van Europese titel

Op zijn Youtube-kanaal heeft regerend Brits Rallycross kampioen Patrick O’Donovan zijn plannen bekend gemaakt voor het jaar 2024. De zoon van Ollie O’Donovan, vorig jaar nog derde in het Europese kampioenschap Rallycross, zal opnieuw aantreden in het EK Rallycross.

O’Donovan op zijn Youtube-kanaal.

Voor dit jaar hebben we opnieuw gekozen voor het Europese Rallycross kampioenschap. Van kleins af aan is het mijn droom om ooit Europees kampioen te worden. Voor mezelf is het ook de beste stap in mijn carrière op dit moment. Uiteindelijk zou ik dolgraag de stap naar het Wereldkampioenschap willen maken, maar dit zou ik dan graag willen doen als Europees kampioen. Vorig jaar moesten we nog veel leren over de nieuwe wagen, de Peugeot 208, maar dit jaar willen we FULL SEND terug komen! Iedereen is gewaarschuwd.”

De volledige video is hier terug te zien.

 

Back to top button
error: Content is protected !!