Tweede BK wedstrijd Glosso opnieuw geannuleerd

Zojuist bereikte ons het bericht dat de weersomstandigheden het opnieuw niet toelaten om een wedstrijd te organiseren op het Glossocircuit in Arendonk aankomend weekend. Opnieuw zorgt een te grote hoeveelheid aan regen voor de gekende problemen en is men gedwongen de wedstrijd te annuleren.

We spraken onder andere Yorick Maeynickx en ook hij steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

Dju toch. Dit is natuurlijk extreem zuur, allereerst natuurlijk voor de mensen van Glosso die bergen werk verzet hebben de afgelopen jaren. Van de andere kant ook voor de rijders en teams. Ik had heel graag weer eens geknald! We hebben wat aanpassingen aan de Volvo gedaan en die had ik graag eens getest. Zonde!”

Back to top button
error: Content is protected !!