Drie kampioenschappen, twee wagens voor Bart Bel

Met een deelname in zowel het Belgische-, Nederlandse-, als ook in het Duitse Rallycross kampioenschap, gaat het een druk weekend worden voor Bart Bel. Om het geheel nog boeiender te maken gaat Bart aantreden met zowel zijn “oude” BMW, als ook met zijn nieuw gebouwde BMW. Wij spraken met Bart.

Aanstaand weekend wordt een zeer druk en belangrijk raceweekend voor ons team. Niet alleen telt het voor het NK, maar ook voor het BK en DRX. Na lang wikken en wegen zullen we dit weekend met 2 verschillende auto’s aan de start komen. Dit komt omdat we met de nieuwe auto niet in het DRX mogen deelnemen. In eerste instantie vond ik het wat overdreven, dus was ik er zeker geen voorstander van om beide auto’s mee te nemen. Maar het is natuurlijk ook de ultieme test hoe beide auto’s zich naar elkaar verhouden en wellicht een kans om het goede van beide auto’s toe te passen bij de andere om ze zo beiden te verbeteren. Qua prestaties hopen we op een mooi weekend met 2 podium finishes. De grote winnaar van dit weekend gaat sowieso de sport zelf zijn, want met meer dan 150 deelnemers is het een absoluut record! Dat is wat mij betreft zeker de verdienste van het huidige bestuur en alle geweldige vrijwilligers van de NRV. Mijn applaus gaat alvast uit naar hun allemaal!

Back to top button
error: Content is protected !!