Tegenslag voor Jochen Coox….

Zojuist bereikte ons het bericht dat Jochen Coox forfait moet geven voor de derde ronde van het Franse Rallycross kampioenschap aanstaand weekend in Chateauroux. Wij spraken met Jochen.

Na de wedstrijd in Essay merkten we dat de motor aan een opfrisbeurt toe was. Aangezien we als testteam fungeren voor Trollspeed, kwam de Zweedse motorenbouwer met het idee om een compleet nieuwe krachtbron te bouwen. We hadden gehoopt dat de motor begin deze week in Rekem zou zijn, maar helaas waren er enkele dagen vertraging waardoor de motor op zijn vroegst vrijdagmiddag in Rekem zal arriveren. We gaan het niet redden om in Chateauroux aan de start te verschijnen. Spijtig, want ik keek er echt naar uit. We gaan ons nu focussen op Höljes. De data van de nieuwe motor ziet er veelbelovend uit, das ik kan niet wachten om Victoria aan de tand te voelen!”

Back to top button
error: Content is protected !!