Gebroken gaskabel houdt Coox aan de kant….

In het Zweedse Höljes is zojuist de vrije training geëindigd. Voor Jochen Coox kwam er geen enkele ronde op de teller. Bij de start van zijn trainingsronden brak de gaskabel en de Rekemnaar werd terug naar de paddock gesleept.

Het team heeft de gaskabel inmiddels hersteld. Morgenvroeg bestaat er opnieuw de kans om kennis te maken met de omloop. Om 9uur staat er nog een trainingssessie gepland, waarna Coox om 14uur zijn eerste reeks zal afwerken. Een eerste reeks waarbij hij het op mag nemen tegen Munnich, Rustad en Grosset-Janin.

Natuurlijk balen dat we vandaag geen rondjes konden afwerken. Op dit circuit is het cruciaal om in de juiste flow te komen. Hopelijk kunnen we morgen zonder problemen de trainingen afwerken. De eerste reeks start ik gelijk met een aantal kleppers, maar als je de deelnemerslijst naloopt dan zijn er geen “makkelijke” tegenstanders meer. Het lijkt er wel op dat het droog zal blijven, dus morgen gaan we er eens goed voor zitten!”, aldus Jochen Coox. 

We zullen u via deze website op de hoogte houden van de verrichtingen van zowel MdK als ook van Jochen Coox.

Back to top button
error: Content is protected !!