MdK op het randje van semi-finale!

Na de teleurstellende resultaten van de vorige wedstrijden heeft Michael de Keersmaecker in Zweden een duidelijke stijgende lijn te pakken! Na 2 reeksen vinden we MdK terug op een twaalfde positie algemeen, hetgeen betekent dat hij op dit moment de laatste finale-plek achter zijn naam heeft staan.

We spraken met de man uit Londerzeel, die nog niet helemaal tevreden is.

Mwah, natuurlijk gaat het al wat beter maar we zijn nog steeds een seconde of 7 te langzaam. Eerder zaten we telkens tussen de 20e en 25e plek algemeen en het lijkt er nu op dat we tussen de 12e en 16e plek zitten. Dus wat dat betreft hebben we vooruitgang geboekt, maar voor nu denk ik dat dit het maximaal haalbare is. De motor is echt top, evenals de dempers. Ik denk dat we nog wat meer winst kunnen halen uit de diffs, maar daar kunnen we nu vrij weinig mee. Ik zou hier wel heel graag een finale rijden, we gaan het zien morgen!

Back to top button
error: Content is protected !!