Defect stuurhuis houdt MdK uit semi-finales!

Het zag er allemaal zo goed uit. Na de 2 reeksen van gisteren stond Michael de Keersmaecker op een 12e plek algemeen en hiermee had hij het laatste ticket in handen voor de semi-finales. Vandaag stonden er nog 2 reeksen op het programma. 

In de derde reeks leverde MdK nogmaals zijn visitekaartje af en noteerde een schitterende 8e tijd, hetgeen hem diezelfde positie opleverde in de algemene klassering. Met nog 1 reeks te gaan was het zaak om nog een toptijd op de tabellen te zetten. Helaas gooide een defect stuurhuis roet in het eten en weet MdK in de vierde kwalificatiereeks niet verder te komen dan een 23e tijd. Hiermee ziet hij een plek in de semi-finales in rook op gaan. Na 4 reeksen vinden we MdK terug op een 15e plaats algemeen.

De derde reeks ging enorm goed, ik had een mooi gevecht met O’Donovan en Tohill. Ik kon de reeks winnen maar in de laatste bocht ging het stuurhuis stuk. Terwijl we riant geklasseerd waren voor een plek in de semi-finales moest mijn team aan het werk om het stuurhuis te repareren. Helaas kwam de vierde reeks te vroeg en moest ik mijn rondes afwerken met een servo die aan- en uit sprong. Toch denk ik dat we een goed weekend gereden hebben. Ik houd hier in elk geval een positief gevoel aan over!”, aldus MdK.

Back to top button
error: Content is protected !!