Wie helpt Mandy Kasse?

Al jarenlang is ze actief in de Rallycross. Hoe kan het ook anders? De jonge Veerse kreeg het met de paplepel ingegoten van vader Ko en moeder Tess. Nu, zoveel jaar later, is hoofdzakelijk Mandy nog actief in de Rallycross, gesteund uiteraard door Ko en Tess.Door persoonlijke omstandigheden dreigt er nu een vroegtijdig einde te komen aan het huidige Rallycross-seizoen van Mandy Kasse.

Klopt. Door persoonlijke omstandigheden, die bij het merendeel van de mensen in de paddock wel bekend zullen zijn, kan ik het seizoen vermoedelijk niet ten einde rijden. Ik ben nog op zoek naar budget om mijn top-3 positie in zowel het NK- als ook het BEL/NED-kampioenschap te behouden. Alle beetjes zijn welkom!”, aldus Mandy Kasse.

Mensen die geïnteresseerd zijn om Mandy Kasse te steunen, kunnen contact met haar opnemen (KLIK HIER).

Back to top button
error: Content is protected !!