Jochen Coox ingeschreven voor Kerlabo!

Nadat de vierde ronde van het Franse kampioenschap in Lavaré niet haalbaar bleek, heeft Jochen Coox nu ingeschreven voor de vijfde ronde van hetzelfde kampioenschap. De Rekemnaar zal daarom op 29 en 30 juli starten in Kerlabo.

De vorige twee wedstrijden voor het Franse kampioenschap kwamen voor ons wat ongelegen, namelijk een week voor Höljes en een week daaropvolgend. Niet optimaal dus. Eerder deze week hebben we met het team gekeken welke wedstrijden we nog graag zouden rijden en Kerlabo is daar de eerste van. Ik sluit niet uit dat we nog meer wedstrijden in Frankrijk gaan rijden want zoals ik al eerder zei is ons uitstapje naar Essay uitermate goed bevallen!”

Komend weekend zullen we Jochen Coox niet aan het werk zien in zijn eigen achtertuin, het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen.

Nee, we gaan inderdaad niet starten in Maasmechelen. Spijtig maar het is niet anders. We zijn jarenlang aan onze fans trouw gebleven en blijven starten in België, maar nu Verkuringen ook nog afgehaakt is blijft er gewoon niks meer over. Als er weer een handjevol supercars in België start dan zullen wij er ook zeker weer staan! Tot dan hoop ik zo nu en dan wat Belgische supporters in Frankrijk te mogen begroeten!”

Back to top button
error: Content is protected !!