Verkocht!

De interesse in de Volkswagen Polo, alias Victoria, van Jochen Coox was enorm. Vandaag was het dan zover… een serieuze koper kwam richting Lanaken om de Polo te aanschouwen. Op verzoek van deze rijder vermelden wij zijn naam hier niet. Wel melden we dat de Polo inmiddels van eigenaar is gewisseld.

Wij spraken aansluitend nog even met Jochen Coox over zijn verdere plannen.
Voorlopig hebben we nog geen beslissing over onze toekomst genomen. Ik ben echter altijd duidelijk geweest dat ik in de Supercars-klasse actief wil blijven. Een en ander is ook afhankelijk van de concurrentie. Ik ga geen zware investering meer doen om hier in België alleen mijn rondjes af te werken. Vooralsnog staat er geen auto in onze garage en misschien is dat wel even prima zo. We gaan de komende week met het team samen zitten en zullen zien wat het wordt. Het zou ook zomaar kunnen dat we nog 1x met iets moois uitpakken, maar in dat geval wil ik een volledig kampioenschap rijden met concurrentie. En dan gaat mijn voorkeur momenteel nog uit naar het Franse Rallycross Kampioenschap. Wordt vervolgd!”

Back to top button
error: Content is protected !!