ERX: Linnemann doopt “Judith” met champagne!

Voor Ulrik Linnemann is het nieuwe seizoen alvast goed van start gegaan. De jonge Deen stapte onlangs over naar de supercars-klasse met een Volkswagen Polo uit de stal van Marklund Motorsport. Het Linnemann-team doopte de nieuwe aanwinst met de koosnaam “Judith”.

Om zijn nieuwe bolide te testen nam Linnemann vandaag deel aan de openingsmanche van het BK Rallycross…. en met succes! De sympathieke Deen won in Mettet!

Hier had ik niet van durven dromen en het is zeker meer dan dat we verwacht hadden! Gedurende het weekend kreeg ik meer vertrouwen met de wagen en dat wierp zijn vruchten af. Nu is het nog zaak om constanter te worden en te werken aan de details maar ik kijk alvast uit naar onze volgende wedstrijd. We hebben wel de hele dag wat problemen gehad met de benzinedruk, dus dat moeten we nog oplossen voor Barcelona, maar verder kunnen we spreken van een zeer geslaagd weekend!”, aldus Linnemann.

Back to top button
error: Content is protected !!