ERX: Filip Baelus terug Touringcars!

Komend weekend staat er op het Circuit Jules Tacheny in Mettet alweer de derde ronde van het Wereldkampioenschap Rallycross op het programma. Voor de Touringcars is Mettet de openingsronde van hun Europese tour. Aan de start, terug van weg geweest, Filip Baelus. Wij spraken met Filip.

Ik kijk er naar uit om het EK te rijden! Normaliter rijden we alle drie de wedstrijden van het EK, beginnende hier in Mettet. Er staan 17 Touringcars aan de start dus er zal fel gevochten moeten worden om in de finale te geraken. In 2014 wist ik hier te winnen voor eigen publiek, maar daar durf ik nu echt niet aan te denken. De concurrentie is hevig dus we zullen zien waar we zondagavond staan! Met de steun van het Belgische publiek zal ik proberen om een finaleplek te bemachtigen!”

Back to top button
error: Content is protected !!