Eurocircuit maakt zich op voor volgende wedstrijd NK en BELNED!

Aanstaande zondag is het Eurocircuit in Valkenswaard de gastheer voor de tweede ronde van het Nederlands Rallycross kampioenschap. Diezelfde wedstrijd zal tegelijkertijd de derde ronde zijn van de BELNED-cup! Wij kijken met u vooruit.

Supernationals+
De vorige wedstrijd werd afgetekend gewonnen door Luc Maris. Kristof Bex had een complete offday gedurende de april wedstrijd en strandde zelfs in de semi finale. Bex zal erop gebrand zijn om orde op zaken te stellen. Filip Vanderheyden kende ook de nodige pech in de vorige wedstrijd, maar er zal opnieuw rekening gehouden moeten worden met Vanderheyden. Bert Bosmans en Tom Meeuwsen liggen op de loer om elk foutje af te straffen.

S1600
Op de voorlopige deelnemerslijst zien we een 7-tal deelnemers bij de klasse S1600. Steve Otzer en Davy vd Branden lijken de favorieten voor de overwinning, maar Vanalken, Teelen en Roumans zullen daar ongetwijfeld anders over denken. Het Nederlandse duo Snoeyers en Veltman zal proberen om een Belgisch feestje te verstoren.

Supernationals-
Opnieuw de meeste deelnemers in deze klasse waardoor het moeilijk is om favorieten aan te wijzen. Ron Snoeck, Martijn Vanhove, Robbe Goris en Mandy Kasse zullen ongetwijfeld van voren zitten. Met 16 beschikbare finaleplaatsen, zal er om elke meter Eurocircuit gevochten moeten worden!

Rond 8.00uur zullen de poorten van het Eurocircuit in Valkenswaard worden geopend! Mis het niet!

Back to top button
error: Content is protected !!