MdK vergezeld Coox in FRX Essay!

Slechts enkele dagen na het behalen van de semi-finale in eigen land, spraken we met Michael de Keersmaecker over zijn weekend in Mettet en over zijn volgende wedstrijd namelijk komend weekend in Essay.

Laat ik beginnen met het feit dat ik enorm heb genoten van de steun van de Belgische supporters! Dat gaf een fantastisch gevoel en geeft je net dat beetje extra. Na de zaterdag stonden we al op het randje van de semi finale, maar de regen op zondag kwam mij goed uit. Eerder dit jaar hebben we in natte omstandigheden getest in Chateauroux en dat testwerk kwam nu goed van pas. De starts waren telkens BAM! Bij de start van de halve finale stond iedereen gewoon te slapen dit heb ik niet eerder meegemaakt. Ik kwam slecht te zitten voor de eerste bocht, probeerde nog wat te forceren maar kreeg een tik.. kansen weg. Persoonlijk denk ik ook dat ik in een hele zware halve finale zat  met Marklund, Raymond, Bryntesson, Dubourg en Braten. Had ik in de andere finale gestaan dan had ik mezelf een grotere kans toegedicht, maar goed, dat is de sport he!”

Komend weekend zullen we starten in het Franse kampioenschap. Ik vind de omloop in Essay geweldig en we willen toch nog wat dingen uitproberen. Misschien starten we ook nog in Chateauroux maar dat moeten we nog bekijken. Voor nu ben ik redelijk content met de semi finale in Mettet, maar helemaal tevreden ben ik duidelijk nog niet!”

Back to top button
error: Content is protected !!