Verkocht!!

Zojuist verraste Zutendaler Dennis Remans vriend en vijand met het nieuws dat zijn Ford Fiesta S1600 is verkocht! Met dit nieuws komt er gelijk een einde aan de titelkansen van Remans aangezien er nog geen nieuw wapen in de Zutendaalse garage staat. Wij spraken met Dennis.

Het ging allemaal heel snel. De Fiesta is verkocht en zal verhuizen naar Italie. Natuurlijk had ik graag het seizoen ten einde gereden maar als iemand komt die je geeft wat je graag zou krijgen dan is de keuze snel gemaakt. We kregen een bod op de Fiesta dat we eenvoudigweg niet konden weigeren. Dit betekent dat we het seizoen verder gaan als toeschouwer aangezien we nog geen nieuwe wagen op het oog hebben. We zouden graag trouw blijven aan de S1600-klasse maar we zullen de komende tijd als team eens rond gaan kijken wat de opties zijn. Ik hoop op korte termijn terug te keren maar vooralsnog is er niks concreets!”

Back to top button
error: Content is protected !!