FRX: Coox en MdK staan hun mannetje in Essay!

Vandaag werd er op het Circuit des Ducs in Essay afgetrapt voor de tweede ronde van het Franse Rallycross Kampioenschap. Niet alleen FRX-regular Jochen Coox staat aan de start in Alençon, maar ook JDK-racing met Michael de Keersmaecker treedt aan tegen de Franse top.

Na de 2 reeksen van vandaag vinden we Jochen Coox terug op een 6e plaats algemeen en MdK 9e. We spraken kort met beide heren.

Michael de Keersmaecker: “De eerste reeks ging goed en klokten we een vijfde tijd algemeen. De tweede reeks reed ik lek en zat er niet meer in dan een veertiende tijd. Morgen gaan we er nog eens goed voor zitten!”

Jochen Coox: “De starts gaan nog steeds niet vlekkeloos waardoor ik in beide reeksen achteraan moest aansluiten en mijn weg naar voren moest vechten. Beide keren lukte dat. We beschikken dit weekend over de hulp van Trollspeed en ik moet zeggen dat de motor enorm goed loopt! Daar ben ik dus zeer tevreden mee. De starts gaan we morgen nog beter krijgen daar ben ik van overtuigd. Voor nu ben ik content met een zesde tijd algemeen maar ik voel dat er nog ruimte is voor verbetering! Bring it on!”

© foto: MAP/Pierre Simenel

Back to top button
error: Content is protected !!