FRX: Opnieuw geen geluk voor Jochen Coox

Gisteravond spraken we nog een positieve en enthousiaste Jochen Coox. De Rekemnaar had het gevoel dat het wel goed zat met zijn Volkswagen Polo en dat er vandaag mooie dingen in het verschiet lagen. De dag begon nog goed met een vierde tijd in Q3, maar in Q4 werd Coox getorpedeerd door Fabien Chanoine. Mixed feelings gaf Coox vanavond toe. We laten hem aan het woord.

De dag begon heel erg goed. Ik kon een sterke reeks rijden in Q3 en wist een vierde tijd te klokken. Na die reeks stonden we zelfs vierde algemeen. Ook de vierde reeks begon goed, waarbij ik aan kop kwam met Fabien Chanoine. De Fransman speelde eerder zijn joker waardoor ik vrij baan had. Toen ik in de laatste ronde mijn joker speelde kwam ik terug aan de kop van het veld. Ik remde af voor de volgende rechtse en werd afgeschoten door Chanoine.”

Chanoine kreeg zwart voor deze actie en even later stond hij in onze tent om zijn excuses aan te bieden. Kan gebeuren natuurlijk, maar ons weekend was om zeep. We kregen Magda niet gereed voor de semi-finale, de schade was eenvoudigweg te groot. Een vervelende afsluiting van ons weekend, maar over het algemeen heerst toch tevredenheid, want de snelheid zat er goed in en ook de starts waren super! Als we de rondetijden van Q4 bekijken dan waren die gelijk met die van Chicherit.. en die was uiteindelijk de snelste. Een tijd bij de eerste 5 had er denk ik wel in gezeten. En dan had het er heel goed uitgezien voor de finales. Maar goed, met “had” kopen we niks… we gaan Magda klaarstomen voor Kerlabo over 2 weken. Maximum attack!”

Back to top button
error: Content is protected !!