FRX: Coox mist ook Kerlabo…

Komend weekend staat in Kerlabo de zevende wedstrijd van het Franse Rallycross Kampioenschap op het programma. Een wedstrijd waar Rekemnaar Coox enorm naar uitkeek. De afgelopen twee weken werd er in de Rekemse garage keihard gewerkt om de Volkswagen Polo van Jochen Coox klaar te stomen, nadat Magda zwaar gehavend thuis kwam van Pont-de-Ruan. Vanochtend bereikte ons het bericht dat Coox noodgedwongen forfait moet geven.

De benodigde onderdelen zijn nog steeds in Zweden….”, reageert een teleurgestelde Coox. “We hadden flink wat schade na de wedstrijd in Pont-de-Ruan en mijn team heeft de afgelopen 2 weken flat out gewerkt om Magda klaar te krijgen. Ze is zo goed als klaar, echter ontbreken nog essentiële stukken. De stukken zouden dinsdag arriveren maar volgens DHL bevinden ze zich nog steeds in Zweden… niks aan te doen. Het Franse kampioenschap gaat na dit weekend de summer-break in, waardoor we ons gaan richten op eind september, dan is de achtste wedstrijd in Mayenne…”

 

Back to top button
error: Content is protected !!