BRX: BELNED-cup en BK vervolgen hun weg!

In een rap tempo volgen de wedstrijden in de BELNED-cup elkaar op. Zo is het komend weekend alweer de beurt aan het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen voor de zesde ronde van dit samenwerkingsverband tussen het Eurocircuit en het Duivelsbergcircuit. De wedstrijd van aanstaande zondag telt eveneens mee voor het Belgische Rallycross kampioenschap.

Supernationals+
Bij de grote Supernationals zal de strijd opnieuw gaan tussen het gekende trio, te weten Bex, Maris en Volders waarbij Bex erop gebrand zal zijn om zijn slechte beurt tijdens de vorige wedstrijd goed te maken met een klinkende overwinning. Bert Bosmans zit heel dicht bij de gevestigde orde in de buurt en zal er alles aan doen om de C30 op het podium te zetten.

Super1600
Steve Otzer lijkt in deze klasse ongenaakbaar met zijn snelle Citroen Saxo. Toch zit de concurrentie Otzer op de hielen. Dennis Remans, in de ex Thijs Heezen Fiesta, heeft snel zijn draai gevonden in zijn nieuwe wapen en was gedurende de vorige wedstrijd al dicht bij een overwinning. Verder mag ook Davy vd Branden en Yves Teelen nooit uitgevlakt worden. Pascal Roumans lijkt afgerekend te hebben met het pechduiveltje en is hiermee gelijk ook kanshebber voor het eremetaal. Tel daar nog Nick Vanalken, Jordy Putzeys en Joel Strackx bij op en het moge duidelijk zijn dat er gevochten zal moeten worden voor een finaleplaats!

Supernationals-
Gedurende de vorige wedstrijd was de finale een ware thriller! Het was Kurt Lambers die uiteindelijk aan het langste eind trok, maar op de voet gevolgd door Martijn Vanhove, Ron Snoeck, Bart Coninx en Peter vd Wege. Hiermee noemen we gelijk al een handvol kanshebbers voor de overwinning komende zondag. Verder mogen namen als Kasse, Bammens en Wojtowicz niet uit het oog verloren worden.

Wie aanstaande zondag niks van dit spektakelstuk wil missen is van harte welkom op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen! De vrije trainingen zullen om 8.30u beginnen, waarna om 10.15u afgetrapt zal worden met de eerste reeks. Mis het niet!

Back to top button
error: Content is protected !!