Spectaculaire Audi demo in Valkenswaard!

Volgende week is er op het Eurocircuit in Valkenswaard wederom een spectaculaire demonstratie van een aantal machtige Audi’s. Zo zullen er bijvoorbeeld een Audi S1/A1/S2/Pikes Peak en andere modellen te zien zijn welke vroeger in de jaren 80 en 90 actief waren. 

Primair wordt er op het Eurocircuit natuurlijk gestreden voor de punten in het NK en de BELNED-cup, maar het publiek krijgt een minstens zo mooi randprogramma voorgeschoteld! Niemand minder dan Jochen Coox zal opnieuw plaatsnemen in 1 van de Audi’s. Het was diezelfde Coox die afgelopen jaar het publiek op de banken wist te krijgen met zijn spectaculaire rijstijl in de Audi S1 Pikes Peak.

Kortom een demonstratie die niet gemist mag worden door de echte fans, place to be-> 11 en 12 augustus op het Eurocircuit in Valkenswaard!

 

 

Back to top button
error: Content is protected !!