Bert Bosmans neemt afscheid van Rallycross!

Een bekende naam in de Rallycross-wereld kondigde vanavond aan de overstap te zullen maken naar de Rallysport. Bert Bosmans zal in 2019 niet meer in actie te zien zijn op de Rallycross-circuits.

Bert Bosmans was de afgelopen jaren de challenger van de gevestigde orde bij de Supernationals +2 liter. Regelmatig wist de Belg het leven van Bex en Maris zuur te maken en met enige regelmaat beklom Bosmans het podium. De Volvo’s gaan in de verkoop en inmiddels staat in er in de garage in Bree een BMW te pronken waarmee Bosmans enkele wedstrijden in het BK rally wil gaan betwisten. We kregen een korte reactie uit het kamp van Bosmans: “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Bert zijn hart ligt toch meer bij de rallysport, vandaar dat we besloten hebben om in 2019 de overstap te maken. We zullen het hoofdstuk Rallycross dan ook sluiten. We willen iedereen bedanken die ons de afgelopen jaren een warm hart heeft toegedragen. Bedankt voor alles.”

Wij wensen Bert Bosmans veel succes bij zijn nieuwe avontuur en hopelijk “tot ziens”!

Back to top button
error: Content is protected !!