FRX: François Duval bevestigt ook voor Essay!

François Duval heeft duidelijk een goed gevoel over gehouden aan zijn overwinning in Châteauroux afgelopen weekend want Dudu bevestigde vanavond via zijn Facebook pagina dat hij ook aan de start zal verschijnen bij de derde ronde van het Franse Rallycross Kampioenschap op 17 & 18 mei op het Circuit des Ducs in Essay.

Op zijn Facebookpagina laat Duval het volgende weten: “Op 17 en 18 mei zal ik present zijn op de afspraak in Essay. De overwinning in Châteauroux smaakte duidelijk naar meer en ik zou dit avontuur graag een vervolg willen geven. Het was echt een waanzinnig gevoel om weer terug achter het stuur te kruipen en dat motiveert me enkel nog maar meer. Dit zou echter allemaal niet mogelijk zijn zonder steun van de organisatie in Essay en de steun van Pailler competition, waarvoor dank. Ik hoop dat al mijn Belgische en Franse supporters op post zullen staan! Mis het niet!”

Zoals gezegd is de volgende afspraak voor het Franse Rallycross kampioenschap op 17 & 18 mei op het Circuit des Ducs in Essay. Met François Duval en Jochen Coox aan de start een afspraak om niet te missen!

Foto’s: RallycrossFrance.com

Back to top button
error: Content is protected !!