WRX: François Duval ook aan de start bij WorldRX Spa Francorchamps!

Nadat we gisteren al bekend maakten dat François Duval aan de start zal verschijnen voor de derde ronde van het Franse Rallycross kampioenschap, kwam er vandaag het nieuws (SpaRXbenelux.com) dat Dudu ook nog last minute aan de start zal verschijnen voor de derde ronde van het Wereldkampioenschap Rallycross in Spa Francorchamps. Duval zal aan de start komen met een Skoda van ES Motorsport.

Duval zal hiermee Rokas Baciuska vervangen. Uiteraard is de oud-rally piloot blij met de mogelijkheid om in zijn thuisland te starten.

Ik ben uitermate blij om in Spa Francorchamps te mogen rijden. De mogelijkheid kwam echt last minute om de hoek kijken en ik weet echt nog niet wat ik er van moet verwachten aangezien ik het team en de auto totaal nog niet ken. Maar ik voel geen druk, maar dit neemt niet weg dat ik mijn uiterste best zal doen!”, aldus Dudu.

Onderstaand het tijdschema voor de wedstrijd van aanstaand weekend in Spa Francorchamps. Mis het niet!

 

Back to top button
error: Content is protected !!