FRX: Coox mist ook Lavare…

Komend weekend zou voor Jochen Coox en zijn team de vijfde ronde van het Franse Rallycross Kampioenschap in Lavare op het programma staan. Helaas werd zojuist een gat in de benzinetank ontdekt waardoor er niet deelgenomen kan worden in Lavare. We spraken een teleurgestelde Coox.

Dit is echt zuur. Mijn mechanieker Stefan zette vandaag de wagen omhoog en zag dat er benzine lekte. Al vrij snel werd het gat in de benzinetank geconstateerd. We moeten de tank gaan opsturen naar Italie, dus we gaan het nooit en te nimmer redden om de tank weer tijdig terug te hebben in Rekem. Het is helaas niet anders. De focus gaat nu uit naar ronde nummer 6 in Kerlabo eind juli.”

Ook onze andere landgenoot François Duval zal niet aan de start verschijnen in Lavare. Naar verluidt zal Dudu aan het einde van het seizoen nog in Frankrijk te zien zijn. Welke wedstrijden dat dit exact zullen zijn is op dit moment nog niet bekend.

Back to top button
error: Content is protected !!