FRX: Coox jaagt in Kerlabo op finaleplaats!

Komend weekend staat in Kerlabo, nabij Cohiniac, de zesde ronde van het Franse Rallycross kampioenschap op het programma. Na twee wedstrijden afwezigheid zien we onze landgenoot Jochen Coox opnieuw terug op de inschrijvingslijst. Met 24 inschrijvingen bij de Supercars is de jacht op een finaleplaats geopend!

Grote afwezige in Kerlabo is François Duval. Dudu wist de laatste 3 wedstrijden in het Franse Rallycross kampioenschap te winnen, maar volgens bronnen was er geen budget om het volledige kampioenschap uit te rijden. Naar verwachting zal Duval aan het einde van het seizoen nog een wedstrijd meepikken in Frankrijk.

Derhalve is het aan Jochen Coox om de Belgische driekleur te verdedigen! Door het missen van de wedstrijden in Faleyras en Lavare is de Rekemnaar afgezakt naar de elfde plaats in het kampioenschap. Toch kijkt Coox er naar uit om terug te keren op Franse bodem.

Het zou tijd worden dat we nog eens kunnen crossen! (lach). We zien in Kerlabo opnieuw een enorm aantal deelnemers in onze klasse. Gelukkig heb ik hier al eens eerder gereden, dus het is niet volledig onbekend terrein. We streven er naar om een semi-finale te bemachtigen en dan is alles mogelijk!”

Back to top button
error: Content is protected !!