Rallycross fans steunen Eurocircuit!

Onlangs maakte het Eurocircuit in Valkenswaard bekend dat de resterende 2 wedstrijden op de Brabantse omloop geen doorgang konden hebben. Reden hiervoor was dat De Raad van State het bestuur van het Eurocircuit regels had opgelegd, waardoor het organiseren van een wedstrijd onmogelijk werd. Rallycross-fan in hart en nieren Rene Soetens deed een Facebook oproep aan de Rallycross gemeenschap om afgelopen zondag samen te komen bij de poorten van het Eurocircuit.

Eigenlijk was er afgelopen zondag een wedstrijd op het Eurocircuit in Valkenswaard. Rene Soetens besloot om deze dag niet zomaar te laten passeren en riep de fans op om te verzamelen bij de ingang van het Eurocircuit om zodoende steun te betuigen.

Uiteindelijk wisten ruim 100 liefhebbers hun weg naar het Eurocircuit te vinden. Rene Soetens kijkt dan ook terug op een geslaagde bijeenkomst.

Met trots kijk ik terug op onze bijeenkomst bij het Eurocircuit. Ik dank allen die op één of andere wijze een steentje heeft bij gedragen op een succesvolle actie. We hebben laten zien dat het ons veel doet, en hopen dat we volgend jaar weer OP het Eurocircuit kunnen zijn. Tot slot voor mij persoonlijk heeft het me geëmotioneerd dat vele mijn bericht hebben gedeeld en dat ik niet alleen vandaag aanwezig was. Bedankt !!

Foto’s met dank aan Ton van de Wijdeven.

Back to top button
error: Content is protected !!