Ruud Lavrijsen kijkt uit naar tweede seizoen nationaal

Diverse jaren kwamen we de naam van Ruud Lavrijsen tegen in het VAS kampioenschap. Afgelopen jaar debuteerde Ruud in het nationale rallycross kampioenschap. Dat wil hij dit jaar nog eens dunnetjes over doen. We zullen de mooie Volkswagen Golf regelmatig te zien krijgen in het Nederlandse rallycross kampioenschap!

Ik heb vorig jaar het Nederlandse kampioenschap gereden, althans, enkel de wedstrijden die mogelijk waren door de VAS regels. Na vorig jaar heb ik de smaak te pakken en wil ik opnieuw zoveel mogelijk wedstrijden NK rijden. De plannen voor dit seizoen liggen dus in lijn met vorig seizoen want we zullen ook het volledige VAS kampioenschap afwerken. Dit seizoen is ondertussen al mijn tweede jaar. Ik hoop dit jaar mijn gedeelde vierde plaats, samen met Steve Volders, van vorig jaar in het NK te evenaren en misschien wel te verbeteren! Het supernational- veld ziet er alvast goed uit. Het is natuurlijk leuker om met meerdere wagens en teams te kunnen strijden in plaats van maar met zes. We hopen competitief te zijn ten opzichte van de rest, maar we zullen zeker ons best gaan doen om ons te bewijzen!”

De VW Golf staat er in topconditie bij!

Ik zou heel graag van dit moment gebruik willen maken om mijn familie, vrienden, supporters, mechaniekers en sponsors te bedanken! Ook ben ik blij om te kunnen zeggen dat ik dit jaar 2 auto’s in ga zetten in zowel het NK als ook in het VAS. De tweede auto zal bezet worden door mijn mechanieker Frank Fierens. Ook hem wens ik veel succes en plezier, we zien mekaar on track!”

Back to top button
error: Content is protected !!