“Blij om terug achter het stuur te zitten”

Jarenlang wist Stephanie Vanlingen de gevestigde orde bij de Supernationals+ met enige regelmaat dwars te zitten met haar snelle “Binkie”. Na de geboorte van de kinderen zagen we Stephanie de laatste jaren meer terug langs de zijlijn, om wederhelft Yves Teelen aan te moedigen. Toch kruipt Stephanie zo nu en dan weer achter het stuur!

Allereerst, hoe gaat het met Stephanie?
Met mij gaat alles heel goed. Ik heb 2 gezonde kindjes, ondertussen 3 want we hebben afgelopen zomer
een hond in huis gehaald haha. En ondertussen kunnen Yves en ik terug samen genieten van onze hobby Rallycross. Dus het is vooral genieten van het samenzijn met vrienden en familie.

Kriebelde het niet langs de lijn?
Iedere keer opnieuw als we op de cross aan kwamen begon het inderdaad terug te kriebelen. En sowieso als ik naar de supernationals + aan het kijken was, dan kreeg ik het soms zelfs wat moeilijk. Dit wist Yves ook wel en daarom heb ik dan toch een nieuwe auto gekocht die hij dan in orde gezet heeft samen met mijn schoonvader Jo. Het zijn 2 toppers! De oude “Binkie” wordt hier nog steeds gemist maar met mijn nieuwe bolide amuseer ik me zeker zo goed. Nu draait het ook puur om het plezier, maar ik kan niet ontkennen dat ik ook wel een beetje competitief ben. Voorlopig heb ik 2x een tweede plaats gehaald in Arendonk en Maasmechelen. Mijn doel is toch ook wel om eens op het bovenste schavot te mogen staan, maar daar twijfel ik niet aan met zo’n topteam achter me! Voorlopig zijn de plannen om gewoon clubraces te blijven rijden, voor de toekomst laat ik het nog op mij afkomen. Ik ben al heel blij om terug achter het stuur te zitten.

Jullie hebben twee dochters. Opvolging gegarandeerd?
“Wat de meiden betreft zie ik de jongste nog wel in onze voetsporen treden. Ze is nu al aan het zeuren om met een junior crossbuggy te rijden dus wie weet zal zij voor de opvolging zorgen. De oudste is meer ge├»nteresseerd in de dieren en is met spanning aan het afwachten om te mogen paardrijden. Dus op dat gebied treedt zij helemaal in mijn voetsporen aangezien ik voor de rallycross jaren ook heb paardgereden.

Tot slot nog iets toe te voegen?
Via deze weg wil ik ook nog eens mijn schat Yves bedanken voor alles. Op naar een topseizoen!

Back to top button
error: Content is protected !!