Lydden Hill opent Brits Rallycross kampioenschap

Op de supersnelle omloop in Lydden Hill wordt komend weekend het Britse Rallycross kampioenschap afgetrapt. Op de deelnemerslijst vinden we een 14-tal Supercars terug, waaronder uiteraard ook de naam van regerend kampioen Patrick O’Donovan.

O’Donovan zal in Lydden Hill terug grijpen op de Ford Fiesta. Zijn kampioenswagen, de Peugeot 208 uit de stal van Hansen Motorsport, wordt momenteel nog opgebouwd voor zijn Europese campagne. Wie de grote uitdager van O’Donovan gaat worden is momenteel moeilijk in te schatten. Jack Thorne, vorig jaar de grootste concurrent van POD, heeft na vorig jaar de helm aan de wilgen gehangen.

Michael Sellar en Ian Barrett hebben elk een Volkswagen Polo van Kristoffersson Motorsport aangeschaft en zullen ongetwijfeld van voren te vinden zijn. Vergeet daarbij ook niet mannen als Oliver Bennett in de Mini Cooper en Julian Godfrey in een Citroen DS3. Kortom, spektakel gegarandeerd!

Onderstaand de deelnemers bij de Supercars. De volledige deelnemerslijst is terug te vinden op de facebookpagina van 5 Nations British Rallycross Championship.

Back to top button
error: Content is protected !!